Træd ud af jeres sædvanlige rammer og oplev noget helt særligt, når I træder ind hos HimmerLand. Med fantastisk natur til alle sider står inspirationen i første række til møder, konferencer og teambuilding. 

Hos HimmerLand er det jeres agenda, der er i fokus, både i og uden for vores moderne mødelokaler. Hos HimmerLand får I sund og næringsrig konferencemad og dermed de bedste forudsætninger for en vellykket konference. 

HimmerLand glæder sig til at byde jer velkommen til oplevelser skabt med kærlighed.

MEET

Alle HimmerLands konferencelokaler har en fantastisk udsigt og dejligt dagslys. I flere af lokalerne er der mulighed for at nyde den idylliske udsigt over golfbanen – og måske drømme sig væk til en god runde golf, når arbejdsdagen er slut. 

HimmerLand har: 

  • 16 forskellige mødelokaler, alle med smukt lysindfald og udsigt
  • Mødefaciliteter til op til 270 personer i den store sal, samt 13 fleksible konferencelokaler i forskellige størrelser. 
  • Alle lokaler er udstyret med WIFI og AV-udstyr. 

I de større lokaler er der projektor og lærred. I lokale 3i1 findes der 3 lærreder, således at det er muligt at følge med i præsentationen fra alle vinkler. 

I de mindre lokaler er der fladskærme, som kan benyttes til præsentationer og i lokale 1 er der installeret en interaktiv skærm, hvilket gør det muligt at afholde mere spændende og involverende møder. I alle lokaler er der flipover/whiteboard. 

HimmerLand tilbyder udlån af headset og håndmikrofoner, samt at der kan stilles en talerstol til rådighed. 

På fællesarealet, hvor der serveres pause-forplejning er der ideelle muligheder for at networking og socialt samvær. Det er samtidigt muligt at nyde den flotte udsigt over golfbanerne fra den store tagterrasse.

EAT

I HimmerLand sættes der en stor ære i at alle konferencegæster får en ekstraordinær oplevelse – ikke mindst på madfronten.

For at øge udbyttet af et møde eller konference har både krop og sjæl brug for de bedste arbejdsbetingelser. Derfor har HimmerLand lavet et madkoncept, som har til formål at sætte sundhed og kvalitet øverst på dagsordenen på danske virksomheders møder og konferencer.

Gennem en stor kærlighed for bæredygtighed, lokale råvarer, kvalitet og madlavning sørger HimmerLands dygtige kokke for en absolut unik madoplevelse for vores konferencegæster.

Lokale leverandører: 

HimmerLand er beliggende i hjertet af Nordjylland, hvor både natur og råvarer er i særklasse. Flere af vores leverandører er fra området, og det sikrer den korteste vej fra jord til bord. HimmerLand bruger bl.a. sprøde økologiske grøntsager fra Naturbruget Tranum, og velhængt og velsmagende kød fra fritgående køer på græs fra Kildegaarden. 

Det økologiske spisemærke: 

I køkkenet hos HimmerLand er der fokus på bæredygtighed og 30% af råvarerne der benyttes er økologiske og der arbejdes løbende på at få flere økologisk og lokale råvarer ind i køkkenet. Derudover, så er der sat fokus på bedre arbejdsgange i køkkenet, hvor næsten alle råvarer udnyttes, hvilket reducerer madspild til et absolut minimum. 

Hos HimmerLand anvendes der mange lokale grøntsager i sæson og kød, fjerkræ og mejeriprodukter er fra dyr der har haft det godt. Fisk er primært fra danske farvande.

SLEEP

HimmerLand har 60 værelser som alle er smukt indrettet i tidens trends med moderne møbler og som alle har en skøn udsigt til naturen. Desuden er der 40 små nyindrettede huse med plads til 4-5 personer, som er placeret tæt på resortet. 

EXPLORE

Skal I have en ekstra oplevelse med i pakken? Så læs mere om de oplevelser, der venter jer i HimmerLand og book dem direkte her på siden. 

Kontakt 

Vil du gerne høre mere om booking? Udfyld formularen og kontakt os.

Arrangementet skal indeholde:

Lars Larsens Vej 1, 9640 Farsø

Tlf: 9649 6100

E-mail: himmerland@himmerland.eu